Ny recension av boken

En mycket positiv recension av min bok finns införd i senaste numret (Nr 3) av den sjöfartshistoriska tidskriften Länspumpen. Dess huvudredaktör Lennart Bornmalm har skrivit en lång artikel där han beskriver såväl det djupa och långvariga forskningsarbetet som utfallet. Han finner läsningen i högsta grad varierande, fängslande och underhållande. Vidare betonar han de rese- och omvärldsskildringar som ger fördjupade kunskaper om Stockholms 1800-talstopografi och periodens handelssjöfart. Att ett otal termer och begrepp fått intressanta förklaringar ses också som positivt.

Man tackar! Hela recensionen finns att läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s